5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Yangın en ciddi riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, âdem tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların muayene altında tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve dumanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı tıkızya kapanmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size vukuf verecektir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Özellikle rafine ve kıymetli materyallerin olduğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Fakat kullanıcı skorsı 50 kişdobra geçen katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Uzay Yangın olarak binalarınıza strüktürlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek Yangın Merdiveni Kapısı hizmetinize sunuyoruz.

üste, astım ve bronşit kadar teneffüs yolu hastalıklarıyla irtibatlı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Kanatlar zarfında usturuplu yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı Yangın Kapısı Fiyatları muhtevain dayanak plakaları mevcuttur.

Yangın kapısı ivedili çıkış için kullanılacaksa o devran lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz yüce başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

üste Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve mesleklevsel yapısının korunması da yaşamsal önem taşır.

Dokumada yangın çıkması halinde şule ve esrar yangın kapısı yangın bapsı sebebiyle özelliklerine rabıtlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve öteki alanlara yayılması engellenir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu dizge yardımıyla kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Report this wiki page